Despre Noi

KABER SYSTEM ACTIVE

ISTORIC

Din anul 2003, vrem sa impunem calitatea pe o piata unde domina pretul cel mai mic in detrimentul pretului cel mai bun sau a pretului corect. Si in acest domeniu este valabil vechiul cliseu :” primesti ceea ce platesti”. Dar , daca in alte domenii sunt acceptate diverse compromisuri, aici acestea nu ar trebui sa existe. Activitatea noastra se poate rezuma astfel: propunem solutii de care depinde integritatea si confortul dumneavoastra si le punem in practuca.Solutiile noastre se adreseaza atat mediului comercial (birouri, spatii comerciale) cat si mediului rezidential.

PROFESIONALISM0%

EXPERIENTA0%

PRETURI0%

Avem urmatoarele activitati principale:
  • Consultanta si proiectare sisteme de securitate a vietii si bunurilor. Aici includem sisteme de detectie incendiu si gaze toxice, sisteme de detectie si alarmare la efractie, supraveghere video.
  • Instalare sisteme de securitate. Instalam urmatoarele tipuri de sisteme de securitate:sisteme de detectie si alarmare la incendii si gaze toxice, sisteme de detectie si alarmare la efractie, sisteme de supraveghere video.
  • Consultanta, proiectare si instalare sisteme de automatizari pentru spatii comerciale si rezidentiale.Zona rezidentiala cere unele dintre cele mai frumoase proiecte de automatizari, regasind aici o imbinare perfecta intre siguranta si confort.
  • Mentenanta sistemelor de securitate.Oferim un timp de raspuns mic si rezolvarea imediata a problemelor aparute.
  • Suntem un pic insistenti, perseverenti, critici, dar la finalul lucrarii, bucuria este de ambele parti: noi, sa am reusit sa indeplinim cat mai bine cerintele proiectului ,iar clientul are multumirea ca ceea ce si-a dorit este exact ceea ce a rezultat in practica.
    Suntem o adevarata echipa, unita si consolidata, seriosi dar si cu simtul umorului, dornici sa facem lucrurile asa cum trebuie.
2015

AI O IDEE IN PLAN DE IMPLEMENTANT IN 2015? SUNTEM AICI SA TE AJUTAM

Ne poti contacta oricand via telefon / emaiil,

iar echipa noastra de vanzari iti va raspunde imediat.

NE POTI CONTACTA ORICAND LA +40.722.245.417 sau vanzari@kaber.ro

Sisteme de detectie incendiu

Sunt un element absolut necesar, atat in aplicatiile comerciale cat si in cele rezidentiale

Sisteme de detectie efractie

Securitatea obiectivelor, atat comerciale cat si rezidentiale este o problema extrem de importanta.

Sisteme de supraveghere video

Sistemele CCTV mai sunt folosite pentru supravegherea diverselor obiective, pentru obtinerea informatiilor din diverse locatii indepartate

Sisteme de automatizari rezidentiale

X10 permite dispozitivelor compatibile sa discute unele cu altele, peste o retea de fire existente

Adresare publica

Adresarea publica este folosita in sistemele mari,pentru ca o persoana sa se poata adresa unui public larg

Sisteme de Cablare Structurata

Sistemele de date-voce sunt foarte importante, mai ales in mediul de business